THE TOP BRANDS OF TOMORROW

Ubuy Slovenia
Vodilna mednarodna spletna nakupovalna trgovina za luksuzne znamke in vrhunske izdelke v Slovenia


Ubuy Slovenija, podprta z dolgoletnim strokovnim znanjem v industriji e-trgovine, je eno največjih spletnih nakupovalnih spletnih mest, ki zagotavlja svetovno dostavo mednarodnih izdelkov. Naša uporabniku prijazna, dinamična in zaupanja vredna platforma je prepoznana po natančno strukturiranih storitvah, saj je prejela številna pozitivna pričevanja strank in priznanja v industriji. Ubuy Slovenija kot spletna nakupovalna destinacija na enem mestu omogoča strankam dostop do vrhunskih blagovnih znamk in vrhunskih čezmorskih izdelkov, ki so pogosto nedostopni na lokalnem trgu. V naši trgovini je neprimerljiva kolekcija najnovejših lokalnih in svetovnih blagovnih znamk, ki vam ponuja edinstveno nakupovalno izkušnjo, ki je ni mogoče primerjati z drugimi platformami.

Izkoristite priložnost, da izkoristite najboljše ponudbe in popuste za spletno nakupovanje, ko kupujete z Ubuyjeve večnadstropne platforme e-trgovine. Uporabljamo vrhunske tehnologije in robustne varnostne sisteme, vključno s certificiranjem SSL in varnimi plačilnimi prehodi, da zagotovimo brezhibno in zaščiteno čezmejno izkušnjo nakupovanja na vsakem koraku postopka naročanja. V Ubuy Sloveniji lahko raziskujete in kupujete uvožene izdelke iz široke palete kategorij izdelkov, ki so vse shranjene v naši trgovina z globalnimi blagovnimi znamkami. Naše najbolj priljubljene kategorije vključujejo Moda in nakit, Elektronika, Mobilni telefoni in dodatki, Dojenček in malček, Domače blago, Parfumi in dišave, Lepota in osebna nega, Šport in orodja, Prtljaga in potovalna oprema, Knjige, Avtomobilizem, Trgovina z živili in gurmanska hrana, Zdravje in gospodinjstvo, Orodja in izboljšave doma in Pisarniški izdelki.  

Izberite Ubuy Slovenija za neprimerljivo spletno nakupovalno izkušnjo, ki svet pripelje na vaš prag in vam tako zagotovi dostop do najboljših izdelkov, ki jih ponuja svetovni trg. Vaše zadovoljstvo in varnost sta naši glavni prednostni nalogi in zavezani smo k zagotavljanju odličnosti na vsakem koraku vašega potovanja z nami.

Priljubljene kategorije
Najbolje prodajane kategorije izdelkov na Ubuy Slovenia


Odločite se za nakupovanje med priljubljenimi kategorijami izdelkov Ubuy, kot so elektronika, mobilni telefoni in dodatki, kuhinje in jedilnice, knjige in pisarniški izdelki.. Pridobite želene uvožene izdelke iz teh kategorij.. Na voljo so različni filtri za iskanje želenih izdelkov blagovnih znamk ter nakupovanje na hiter in učinkovit način.. Zagotovite si enostavno dostavo izdelkov globalnih blagovnih znamk neposredno na vaš prag.  


Zagotavljamo najboljše ponudbe za spletno nakupovanje vseh elektronskih izdelkov, kot so televizija in video, domači avdio in glasba, kamere in droni, nosljiva tehnologija in elektronski dodatki, ki ustrezajo vašim potrebam in tudi vašemu budžetu. Naša zbirka mobilnih telefonov, prenosnih računalnikov, televizorjev itd. je na voljo v širokem razponu izbire z zadnjimi posodobljenimi ponudbami in popusti, ki se zagotavljajo skozi celo leto. Visokokakovostni izdelki in storitve vam omogočajo blaženo izkušnjo spletnega nakupovanja.

Prikaži več

Ubuy je ena izmed najboljših spletnih trgovin, ki ponujajo zbirko torbic, oblek, kozmetike, nakita, kavbojk, majic in čevljev, ki so na voljo v različnih velikostih, oblikah, barvah in modelih, da bi kupcem zagotovili največje zadovoljstvo. Posebna skrb je namenjena temu, da do vas pridejo samo najboljši izdelki. Z našo ponudbo priljubljenih modnih izdelkov, ki so na voljo s klikom na gumb, boste izgledali očarljivo in čudovito.

Prikaži več

Naša eksotična ponudba parfumov različnih vrhunskih blagovnih znamk je na voljo v različnih dišavah, ki razburkajo vaše čute in poskrbijo za čudovito počutje. Izboljšajo vaše razpoloženje, zaradi česar se počutite bolj samozavestno in imate boljše mnenje o sebi. Preizkusite naše parfume in razvajajte svoja čutila ter se pokažite z dišavami, kamorkoli greste, in dajte pogumno izjavo!!

Prikaži več

Preberite najnovejše spletne ponudbe in najboljše ponudbe za mobilne telefone in dodatke za mobilne telefone pri Ubuy. Nudimo dinamično paleto mobilnih telefonov z različnimi specifikacijami, ki ustrezajo vašim individualnim okusom in željam. Na voljo je več blagovnih znamk mobilnih telefonov, ki vam zagotavljajo odlično izkušnjo po konkurenčnih cenah. Tukaj poiščite svoj sanjski mobilni telefon in izpolnite svojo željo, da ostanete povezani v stilu.

Prikaži več

Naš izbor igralnih prenosnikov zagotavlja neprekinjeno zabavo in zabavo za vso družino. Pomaga vam, da se povežete, sprostite in raziščete svoje ustvarjalne sposobnosti. Procesorji in zvočni sistemi, ki imajo visoko kakovost v prenosnih računalnikih ponujajo izjemno igralno izkušnjo kot še nikoli doslej.

Prikaži več

Izboljšajte svoj videz in osebnost z našo eksotično ponudbo blagovnih znamk kozmetičnih izdelkov, ki vam zagotavljajo veliko udobje in zadovoljstvo. Naše izdelke temeljito testiramo, da bi zagotovili dolgotrajno lepoto in prijazen občutek na koži. Izgledajte lepo in se počutite dobro s pravo izbiro.

Prikaži več

Čas je, da nadgradite svoj dom in ga spremenite v boljšega kot kdaj koli prej. Zato vam naša zbirka izdelkov za izboljšanje doma pomaga narediti vaš dom še bolj živahen in lepši. Imamo široko paleto barv, dizajnov, tekstur in oblik, ki ustrezajo vašemu dekorju in vašemu domu dodajo glamur.

Prikaži več

V naši zbirki so na voljo vse vrste pisarniških izdelkov. Pri iskanju pisarniškega materiala vam ni treba iskati drugje. V Ubuy trgovini boste našli visokokakovostne izdelke po ugodnih cenah, ki bodo ustrezali vašim posebnim zahtevam.

Prikaži več

Ubuy, mi dostavimo.
Kupite tuje blago pri priljubljenih svetovnih blagovnih znamkah na spletu v Sloveniji


Če iščete portal, ki vam omogoča spletno nakupovanje mednarodnih izdelkov in tujega blaga, medtem ko se sproščate v udobju svojega doma, potem je Ubuy pravo mesto za vas. Zahteve strank ohranjamo na vrhu, hkrati pa zagotavljamo hitre in zadovoljive storitve. Kupujte izdelke znanih mednarodnih blagovnih znamk na spletu in jih dostavite.

Ostanite obveščeni!
Izkoristite ekskluzivne ponudbe spletnega nakupovanja in popuste za uvožene izdelke pri Ubuyu


Pridobite pristne luksuzne blagovne znamke in uvoženo blago na spletu po razumnih cenah v naši spletni trgovini v tujini. Izkoristite neverjetne ugodnosti in ponudbe, ki jih ponujamo ob posebnih dnevih in različnih priložnostih v vseh naših kategorijah. Zakaj čakati?. Zgrabite svojo zlato priložnost in še danes ogromno prihranite pri vseh nakupih, ki jih opravite na globalni nakupovalni platformi Slovenia.